X
GO
Producten


Enkelglas ramen in monumentale en historische panden kunnen het woon- en werkplezier behoorlijk verstoren door tocht, koudeval en slechte (geluids)isolatie. De MetaPlus achterzetramen van Mview+ lossen al deze problemen in één keer op zonder het karakteristieke gevelbeeld te veranderen. U verbetert het woon- en werkcomfort, met behoud van de bestaande kozijnen.

De grote transparantie van MetaPlus achterzetramen is uniek. De achterzetramen van Mview+ worden aan de binnenzijde van het originele raam geplaatst (daarom spreken wij van achterzetramen i.p.v. voorzetramen). Het grote voordeel van MetaPlus achterzetramen is dat deze vanaf de buitenzijde van het pand niet zichtbaar zijn en de gevel volledig authentiek blijft. Ook aan de binnenzijde van het pand zijn de ramen onopvallend, zodat de karakteristieke details zichtbaar blijven. 

Met de MetaPlus achterzetramen van Mview+ behoren kou door het enkelglas en tochtproblemen door kieren in de bestaande kozijnen, definitief tot het verleden. De ruimte wordt optimaal geïsoleerd. U krijgt een aangenaam binnenklimaat en het energieverbruik daalt. Daarnaast zorgen de MetaPlus achterzetramen voor uitstekende geluidsisolatie. Alle MetaPlus achterzetramen kunnen open voor ventilatie, en reiniging en onderhoud aan de originele ramen.

Met de onopvallende MetaPlus achterzetramen van Mview+ combineert u optimale thermische isolatie, geluidsisolatie, bedieningsgemak en kwaliteit. En dat alles met behoud van de historische gevel.

 

VOOR IEDERE SITUATIE EEN METAPLUS ACHTERZETRAAM

Iedere situatie is anders, daarom heeft Mview+ diverse achterzetramen in het assortiment: MetaPlus Comfort, MetaPlus Energy en MetaPlus Protect

MetaPlus Comfort

MetaPlus Comfort achterzetramen zijn de meest gangbare achterzetramen die voorzien zijn van standaard 6 mm hardglas.

 

Lees meer over MetaPlus Comfort achterzetramen

MetaPlus Energy

De Energy achterzetramen zijn ramen waar hoge isolatie met HR++ glas noodzakelijk is.

 

Lees meer over MetaPlus Energy achterzetramen

MetaPlus Protect

MetaPlus Protect achterzetramen zijn stalen achterzetramen die speciaal zijn voor brandwering, kogelwering en inbraakwering.

 

Lees meer over MetaPlus Protect achterzetramen