X
GO
Kwaliteit van Metaglas


De producten van Metaglas voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarom zijn wij lid van de Metaalunie en de VMRG (Vereniging Metalen Ramen en Gevels) en leveren wij volgens hun uitstekende kwaliteits- en garantievoorwaarden. Onze producten zijn voorzien van CE-markering, het VMRG-keurmerk en het KOMO-productcertificaat.

Daarnaast worden onze producten volledig door onszelf ontwikkeld, uitgebreid getest en in Nederland geproduceerd. Zo bent u altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

VMRG keurmerk
AluEco
CE-markering
MetaalUnie
SKG-IKOB
KOMO-keurmerk
Financieel betrouwbaar


Metaglas heeft wederom het officiële Graydon certificaat ontvangen. Dit certificaat toont aan dat Metaglas een financieel gezonde organisatie is waarmee relaties verantwoord zaken kunnen doen. Metaglas behoort hiermee tot de selecte groep ondernemingen die dit certificaat ontvangt.

De economie en bouwwereld bevinden zich momenteel in zwaar weer, waardoor relaties en opdrachtgevers steeds meer waarde hechten aan het samenwerken met gezonde bedrijven en het beperken van (financiële) risico's. Wij zijn daarom bijzonder blij met de toekenning van het certificaat dat bevestigt dat Metaglas een solide en financieel betrouwbare partner is.